Interim teamcoördinator Communicatie – LTO Noord

Projectomschrijving

LTO logoLTO Noord is de vereniging van en voor agrarische ondernemers in de 9 provincies boven de Maas. Een actieve vereniging die mee ontwikkelt en innoveert met de agrarische ondernemers . Als belangenbehartiger voor de agrarische sector vormt LTO Noord de schakel tussen haar leden, de overheid, de maatschappij en het bedrijfsleven. LTO Noord heeft vestigingen in Zoetermeer, Drachten en Zwolle(hoofdvestiging).

Vanaf media september 2017 tot 1 maart 2018 heeft onze senior Robert van Vliet de teamcoördinator Communicatie vervangen tot dat er een definitieve opvolger was gevonden.

Werkzaamheden

Het team communicatie valt onder de verenigingsmanager, samen met de teams academie, informatiecentrum en relatiebeheer. Het communicatieteam telt zo’n 10 collega’s die verdeeld zijn over vier clusters, zeg maar aandachtsvelden. Dit zijn corporate, regio, online & systemen en Nieuwe oogst. De teamcoördinator (TC) fungeerde als meewerkend voorman en was betrokken bij alle vier de clusters. Het belangrijkste doel was; zorgen voor continuïteit bij de lopende zaken. In praktijk betekende dit de dagelijkse keuzes in de werkverdeling. Maar ook het bewaken van de kwaliteit van geleverde diensten, voor een zakelijke aanpak van intakes zorgdragen, het formuleren van opdrachten en het monitoren hiervan. Deze rol is zowel binnen het team als naar opdrachtgevers toe. Daarnaast maakte de TC deel uit van het periodieke coördinatorenoverleg van de afdeling Vereniging & Informatie. Ook vertegenwoordigde de TC het communicatieteam van LTO Noord in overleggen over de samenwerking op communicatiegebied met andere organisaties, met name in het verband van LTO Nederland.

Robert bij etentje LTO Noord

Robert (linksachter) met team LTO Noord

Resultaten

Mijlpalen die zijn bereikt in de interim-periode zijn:

  • Oplevering creatief concept voor een landelijke consumentencampagne i.s.m. extern bureau;
  • Gedragen jaarplan 2018;
  • Input voor vernieuwing van het team en meehelpen selectie nieuwe team coördinator.

Gerelateerde projecten

Back to Top

Contactgegevens

Dokter Stolteweg 7, 8025 AV ZWOLLE Phone: 06 51179679 Web: www.intercity.nl