Boost door werkervaringsplek bij InterCity leidt tot mooie kansen!

Vanaf vandaag ga ik Intercity verlaten, via mijn werkervaringsplek bij InterCity heb ik een unieke kans gekregen bij Beekman B.V. als Online Marketeer.

Ik heb vorig jaar bij InterCity en Marketing Veluwe stage gelopen, waar ik de social media communities van de Veluwe bijhield, de website veluweveelzijdig.nl beheerde en het magazine Veluwe Veelzijdig redactioneel bijstond. Daarnaast heb ik voor InterCity de site vernieuwd en SEO geoptimaliseerd. Afgelopen half jaar heb ik ook voor Partners-in-communicatie.nl en voor Cascadis verschillende online- en administratieve werkzaamheden verricht.

Bij InterCity heb ik in korte tijd veel city- en regiomarketing ervaring opgedaan, maar heb ik hier vooral mijn passie ontdekt: internet marketing. Daarnaast heb ik me met Tracebuzz bezig gehouden en daar verschillende accounts in de overheidswereld mee beheerd.

Ik vind het natuurlijk erg jammer om weg te gaan bij InterCity, ik zal nog vaak terugdenken aan de ervaringen die ik hier heb opgedaan en wil iedereen bij Intercity bedanken voor alles!