Concept Veluwe Veelzijdig voor uw regio?

Voorpagina Veluwe Veelzijdig januari 2015 totaalDe Veluwe is een nieuw magazine rijker. Onder de naam Veluwe Veelzijdig worden met name de minder bekende kanten van de Veluwe onder de aandacht gebracht bij bestaande en nieuwe doelgroepen. Op 13 januari is het eerste exemplaar gepresenteerd in het Gelderland-paviljoen op de Vakantiebeurs. Het magazine is als digitale PDF te bekijken

Concept laat de Veluwe zien

Veluwe Veelzijdig is een concept met aandacht voor lokale parels en de onderbelichte kanten van de Veluwe. Het concept heeft als doel nieuwe doelgroepen naar de Veluwe trekken door een ander aanbod te laten zien. En vooral ook mensen verleiden tot extra uitgaven op de Veluwe. InterCity heeft dit concept binnen twee maanden bedacht en gerealiseerd. De reacties zijn positief.

Digitaal inspiratieplatform

Naast een magazine is Veluwe Veelzijdig een digitaal platform met een eigen website onder de naam Veluweveelzijdig.nl. Op dit platform vinden inwoners en bezoekers van de Veluwe inspiratie om de Veluwe eens van een heel andere kant te bekijken. Bezoekers en inwoners gaan nieuwe dingen ontdekken, meer besteden in de regio én brengen extra omzet bij de adverteerders.

Een interessant concept voor u?

Het concept Veluwe Veelzijdig is gericht op het trekken van nieuwe doelgroepen die meer besteden naar gemeenten en regio’s. Wilt u meer weten over het concept en de mogelijkheden om toeristen en inwoners meer lokale parels te laten zien? Neem dan contact op.