Gastheerschap bij Hair in the City

Gert Huisman heeft zijn nieuwe kapsalon Hair in the City geopend. InterCity Consultancy hielp de kapsalon bij haar free-publicity en postionering door middel van een corporate story. Het onderstaande persbericht werd geplaatst in de Stentor.

—–

Gastheerschap bij Hair in the City

Nieuwe kapsalon op unieke locatie

Gert Huisman opent op 1 mei een kapsalon aan het Spinhuisplein 8 in Zwolle. Een unieke locatie: onderdeel van het karakteristieke Flevogebouw, naast Theater De Spiegel en tegenover Librije’s Hotel en Librije’s Zusje. De ervaren medewerkers in de kapsalon hebben gastheerschap hoog in het vaandel staan. Zo kunnen klanten een goede en ontspannen behandeling verwachten. Maar bijvoorbeeld ook een gratis Club Sandwich tussen 12.00 en 14.00 uur en een heerlijke espresso of cappuccino.
De liefde voor het vak is groot bij Gert Huisman. De ondernemer heeft een lange staat van dienst in het vakgebied: “Ik werkte als kapper en visagist bij fotoshoots van bijvoorbeeld Elle, Livera, Viva, Wehkamp en Vendex. Bij deze bedrijven werkte ik internationaal in steden als Londen, San Diego en Miami. Daarna heb ik gewerkt in diverse (eigen) kapsalons. Deze ervaring gebruik ik om klanten in mijn zaak de beste kwaliteit te bieden voor een zeer betaalbare prijs.”

Huisman vertelt over zijn ambities: “Trendbewuste en stijlvolle mannen en vrouwen van alle leeftijden zijn mijn doelgroep. Ze hebben een druk leven, willen een goed verzorgd kapsel en een genietmoment bij de kapper. Hun stijl loopt uiteen van klassiek tot modern en trendy.” De ondernemer biedt werkende mensen een uitkomst: “Ze kunnen tijdens de lunch en na werktijd in de kapsalon terecht. Via de website www.hairinthecity.nl kunnen klanten eenvoudig een afspraak inplannen.”

De ondernemer staat bekend als een gastheer en netwerker. Hij is vrijwilliger en Business Club-lid bij FC Zwolle en ontvangt hier gasten tijdens regiobijeenkomsten met gemeentebestuurders en ondernemers. Huisman: “Deze gastvrijheid gaan mijn klanten ook merken. Uiteraard laat ik niet na om ondernemende klanten aan elkaar te koppelen. Ik spreek natuurlijk veel mensen in de kapsalon. In dat opzicht is mijn kapsalon het meest ontspannen netwerk van Zwolle.”

Hair in the City heeft een speciale openingsaanbieding. Klanten krijgen in mei en juni 2012 een gratis shampoo ter waarde van 16,50 euro. Deze shampoo is speciaal afgestemd op het haartype van de klant.