Lid van Nederlandse Marketingassociatie NIMA

NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing, is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing. Intercity is als businessmember aangesloten bij NIMA. Op deze manier blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing, communicatie, sales en marktonderzoek.

Gecertificeerde marketeers en up-to-date kennis

De beroepsvereniging ondersteunt marketeers gedurende binnen bedrijven gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie. Daarnaast geeft NIMA via examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Door het membership hebben werkenemers van InterCity toegang tot meer dan 50 netwerk- en kennisevents om hun kennis en hun contacten in branche up-to-date te houden.

Senior (internet) Marketeer gespecialiseerd in online en vrijetijd

Nick Nijhuis, senior marketeer

NIMA-C gekwalificeerde marketeers

Voor het oplossen van marketingvraagstukken beschikt InterCity met Nick Nijhuis over een gediplomeerd marketeer op NIMA C niveau. Dit examen is gericht op de commercieel of marketing manager met verantwoordelijkheid op strategisch of beleidsmanagementniveau. Het NIMA C Diploma is hèt bekwaamheidsbewijs voor de strategische marketeer en is vergelijkbaar met WO / Master niveau. Heeft u een uitdagende case op het gebied van marketing, communicatie en/of marktonderzoek? Neem dan contact met ons op.