Ondersteuning 4 O’s in toeristische marketing

Marketing Veluwe ondersteunt ondernemers en overheden met advies op het gebied van marketing en communicatie

Regio & citymarketing op de Veluwe

De Veluwe is het nummer één toeristische merk van Nederland. Bovendien wordt de regio bovengemiddeld hoog gewaardeerd door vakantiegangers. Volop kansen en de economie in de regio een impuls te geven door toeristen langer te laten blijven en meer te laten besteden. Marketing Veluwe doet dit door ‘de 4 O’s’ actief te ondersteunen. Deze O’s staan voor ondernemers, overheden, onderwijs en onderzoek. Dit door concrete producten aan te bieden gericht op het verbeteren van toeristische marketing én door verbindingen te leggen tussen partijen die elkaar kunnen versterken. Bijvoorbeeld door een brug te slaan tussen de bij onderwijsinstellingen aanwezig kennis en de praktische vragen van ondernemers over de veranderende markt.

Kennis en advies

Marketing Veluwe maakt een praktische vertaalslag en vertelt welke ontwikkelingen in de markt van belang zijn voor ondernemers en gebiedsmarketeers. Marketing Veluwe helpt daarnaast ondernemers en regio’s op weg met een concreet stappenplan rondom marketing- en communicatie. Daarnaast is het voor een dorp, stad en regio een must goed vindbaar te zijn op internet. Marketing Veluwe laat zien hoe ondernemers hun unieke kwaliteiten kunnen laten zien én goed gevonden wordt op internet.

Destinatiemarketing

Door de unieke kwaliteiten van de Veluwe breed onder de aandacht te brengen stijgt de bekendheid van de regio. Marketing Veluwe zorgt via webcare en monitoring dat organisaties direct en correct kunnen reageren op wat er over ze wordt gezegd op social media. Dit wordt gecombineerd met de ruime ervaring in het optimaliseren van websites zodat ze goed gevonden in zoekmachines. En Marketing Veluwe helpt bij bepalen van een social media en internetstrategie door samen doelstellingen scherp te maken. Last but not least meten we of we uw doelstellingen hebben behaald. Daar is alles uiteindelijk om begonnen, is het niet?

Lees het complete verhaal en zie wat Marketing Veluwe voor u kan betekenen op de website.