Ondersteuning online activiteiten gemeente Elburg

Sinds januari werkt onze collega Willeke van Vliet in het communicatieteam van de gemeente Elburg. Het communicatieteam bestaat uit 3 communicatiemedewerkers en een communicatieadviseur. Binnen dit team wordt alles gedaan wat betreft on- en offline communicatie. Online communicatie vindt plaats via intranet, internet en sociale media. Voor internet en intranet gebruikt de gemeente Elburg het content management systeem van Green Valley.

Willeke houdt zich vooral bezig met uitvoerende communicatieklussen. Denk hierbij aan het plaatsen van commissie- en raadsvergaderingen en het redigeren en schrijven van publieksteksten voor verschillende communicatiemiddelen. Willeke schrijft en verzendt persberichten over diverse onderwerpen en plaatst nieuwsberichten op internet en intranet. Daarnaast helpt ze bij het organiseren van evenementen.

Informeer naar onze mogelijkheden

Bent u namens uw organisatie op zoek naar tijdelijke ondersteuning voor uw online communicatie- en/of marketingactiviteiten? Bijvoorbeeld hulp bij het ontwikkelen van een online strategie, webredactie of toegankelijkheid en Webrichtlijnen. Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag over onze specialisaties en mogelijkheden. Nu al meer weten? Lees meer over ons.