Onze nieuwe stagair Barbara stelt zich even voor

Portret Barbara SchierbeekVanaf heden kom ik, Barbara, het InterCity team versterken als stagiaire. Vierentwintig jaar geleden geboren in het hoge noorden, maar sinds 2007 trotse bewoner van de Veluwe. Het mooie Wageningen, om precies te zijn, een studentenstad bij uitstek. Hier heb ik eerst een Hbo-opleiding gevolgd en afgerond, met de naam Equine, Leisure & Sports. Ik ben mij gaan richten op toerisme en marketing en heb ervoor gekozen om mij verder te specialiseren en de Master Marketing en Consumentenwetenschappen te volgen aan de Wageningen Universiteit.

Naast het opdoen van de benodigde vakkennis is de studententijd vaak de uitgelezen kans voor de nodige zelfontplooiing. Zelf heb ik van de gelegenheid gebruikt gemaakt om zitting te nemen in verschillende commissies en bestuur van een studentenvereniging om mijzelf verder te ontwikkelen en verscheidende vaardigheden te ontplooien. Met deze ervaring op zak ga ik mij hier bij InterCity vooral richten op het festival Roots in the Woods en op (het magazine) Veluwe Veelzijdig. En natuurlijk alle andere werkzaamheden die op mijn pad komen tot december.

Het leven is natuurlijk meer dan alleen werken en studeren en aangezien ik mij heb gericht op toerisme, zal het waarschijnlijk niemand verbazen dat reizen hoog op mijn lijstje van favoriete bezigheden staat (vandaar dat ik met liefde anderhalf uur onderweg ben om hier naar kantoor te komen hahaha). Tot nu toe is Australië mijn favoriete bestemming, maar gelukkig is er dichter bij huis ook genoeg moois te beleven! En daar is de fraaie en veelzijdige Veluwe een perfect voorbeeld van. Ik kijk er dan ook naar uit om mij hier de komende maanden op te storten,

Barbara Schierbeek