Social media rendeert in Heerde

Het platform Wijzijnheerde.nl is samen met Intercity en Marketing Veluwe opzoek naar extra inzicht over wat er gaande is in de recreatie en toerisme branche in de gemeente Heerde. Dit doet ‘Wij zijn Heerde’ door deel te nemen aan onze pilot met Tracebuzz.

Horen we wel wat we moeten horen?

Wijzijnheerde.nl wil de komende periode gebruiken om de tool te leren kennen en om deze goed in te richten voor een mogelijk volledig gebruik in de zomermaanden. Het Heerdense platform heeft het gevoel dat er veel tijd te winnen is door alle social media kanalen samen op één plaats op te vangen. Vervolgens is er met de opgevangen gegevens goed uit te zoeken waar men goed of slecht scoort om zo het aanbod in de gemeente te versterken.

Met wie spreek ik?!

Social media is een geweldige wijze om contact te krijgen met klanten of geïnteresseerden, als je elkaar kan vinden tenminste. Met Tracebuzz is snel te zien wat er gezegd is op vooraf ingestelde zoektermen. Is er een ontwikkeling op een van die zoektermen dan is daar direct op te reageren. Er zijn veel verschillende social media kanalen, maar alles goed beheren is daardoor ook een tijdrovende bezigheid. Als alle kanalen echter in één tool terug te vinden zijn, is er veel kostbare tijd terug te winnen.

Meedoen met de pilot

Er is nog ruimte voor deelname aan de pilot. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier aan de rechterzijde of op telefoon nummer (055) 577 43 33.