Uitdagende stage op snijvlak van marketing en communicatie

Intercity Adviseurs is een adviesbureau voor strategische marketing en communicatie. We zorgen al 15 jaar voor impact bij onze opdrachtgevers én zijn voorkeursleverancier van het Rijk voor communicatieprofessionals. We stellen een diagnose, geven oplossingen en voeren deze oplossingen uit.

We ondersteunen ondernemers en overheden. Te denken valt aan advisering, onderzoek, netwerkactiviteiten, communicatiediagnostiek, online marketing, storytelling, social media monitoring & webcare en city- en gebiedsmarketing. Daarnaast ondersteunen we bedrijven en overheden door detachering van professionals op het gebied van communicatie en marketing.

Voor de periode 1 september 2015  tot circa 1 februari 2016 hebben wij binnen ons kleine team plek voor een stagiaire. Stagiaires krijgen bij ons veel vrijheid voor eigen initiatief en eigen ideeën uit te werken. Wij zoeken een HBO- of universitair student in de richting marketing of communicatie met de volgende kenmerken:

  • ondernemendimages
  • verantwoordelijk
  • sterk in het schrijven van teksten
  • ervaring met onderzoek
  • organisatorische capaciteiten

Interesse in een uitdagende stage op het snijvlak van marketing en communicatie? Stuur een e-mail met een c.v. en een korte motivatie naar nick@intercity.nl.