Waterschap Groot Salland monitort offline media met Tracebuzz

Waterschap Groot Salland (WGS) is gestart met het monitoren van offline media via de social media monitoring tool Tracebuzz. Het monitoren van offline media volgt op de succesvolle pilot die wij samen met het waterschap uitvoerden.

Concreet betekent de uitgebreide samenwerking dat WGS in staat is om via Tracebuzz zowel online als ook offline media zoals tijdschriften en vakbladen te monitoren. Wij hebben ondersteuning geboden bij de implementatie van offline monitoring en de training van personeel.

Tracebuzz creëert overzicht

Door de inzet van Tracebuzz is WGS in staat overzicht te creëren in de hoeveelheid on- en offline berichten. De krantenartikelen zijn altijd en overal online beschikbaar en kunnen op basis van een zoekwoord, tijdsperiode en sentiment worden opgevraagd.

De service van Media Info Groep voegt serieus waarde toe aan de rapportage. Eén overzicht met alle off- en onlineartikelen, erg belangrijk voor de webcare alsook rapportages. We merken hier na een maand al de voordelen van.
Alexandra van Schubert (Contentmanager Social Media bij Waterschap Groot Salland)

De Analyse- en Rapportage-module van Tracebuzz biedt WGS de mogelijkheid overzichten te creëren waarin ondermeer volumes, trends en bereikgegevens zichtbaar worden. Het vergelijken van resultaten uit online media met resultaten uit offline media behoort tot de mogelijkheden. Tracebuzz biedt de mogelijkheid om met behulp van professionele, op maat gemaakte rapporten stakeholders te informeren en te betrekken.

Over de samenwerking met Tracebuzz en de Media Info Groep

De uitbreiding van onze samenwerking met WGS is mede tot stand gekomen door de unieke samenwerking tussen InterCity, Tracebuzz en de Media Info Groep. De offline, radio en televisie data gecombineerd met de online en social data van Tracebuzz biedt een totaal overzicht van alle media uitingen voor bedrijven en instellingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over social media monitoring en offline monitoring? Neem dan contact op met Anne-Frank Dekker; 06-19410390 of anne-frank@intercity.nl.

Over de Media Info Groep

Na 100 jaar mediamonitoren is Media Info Groep niet alleen de grootste, maar ook het meest complete media monitoring bedrijf. Begonnen in 1915 als knipseldienst Vaz Dias voor o.a. het Rode Kruis en de Gemeente Amsterdam. Na verschillende fusies (Knipsel Info Service, Euroclip en Antal Clipping) zijn ze in 2012 samengesmolten tot de Media Info Groep met 130 medewerkers die dagelijks alle media monitoren en analyseren. Dat zijn alle kranten, tijdschriften en vakbladen, online media en radio- en televisieprogramma’s.

Download de bladenlijst