InterCity Consultancy: 20 jaar en verder

Sinds 14 januari 2000 heeft InterCity Consultancy meer dan honderd klanten mogen helpen met professioneel communicatieadvies in de breedste zin van het woord. We hebben meer dan vijftig gemeenten, tien provincies een aantal waterschappen, departementen, ZBO’s, zorginstellingen en het bedrijfsleven geholpen met strategische interim communicatie en marketing. Van online tot corporate en van projecten tot woordvoering. We merken dat klanten graag weer bij ons terugkomen.

Oprichter Robert van Vliet tijdens een presentatie van en stakeholdersanalyse

Bureau Communicatiemensen.nu

De afgelopen twee jaar hebben we ondersteund bij de oprichting van Communicatiemensen.nu; het bureau voor werving, selectie en detachering van (interim)communicatieprofessionals bij de (semi)overheid en non-profit organisaties. We helpen organisaties bij de (tijdelijke) invulling van marketing, communicatie en online vacatures door professionals met minimaal vijf jaar ervaring.

Online en toegankelijkheid

Op dit moment ligt de focus van InterCity op online-communicatie en toegankelijkheid van overheidswebsites, applicaties en documenten. We zijn bezig met een concept onder een nieuw label. Dat concept gaat een (inclusieve) meerwaarde gaat leveren voor alle organisaties. In het tweede kwartaal van dit jaar zal dit meer vorm krijgen, onder meer via een nieuwe website. Binnenkort meer hierover.